Drew Kohn, 22 yaşındayken bir motor kazası geçirdi ve bu kazada ağır beyin hasarı aldıktan sonra sekiz ay boyunca komada kaldı. 2017 yılında gerçekleşen kazada doktorlar, Kohn’un bir daha ayılamayacağını düşünerek aileye organ nakli olasılığını düşünmeleri için baskı yapmışlardı. Ancak Drew aniden bilincine kavuştu. Genç adamın bu uyanışı tıbbi bir mucize olarak kabul edildi.

Avrupa'da Boris fırtınası: 10 kişi hayatını kaybetti! Almanya ve Avusturya tetikte! Avrupa'da Boris fırtınası: 10 kişi hayatını kaybetti! Almanya ve Avusturya tetikte!

Annesi Yolanda, WTLV-TV News'e yaptığı açıklamada, o dönemlerde oğlunun fişini çekmeyi reddettiğini anlatırken, "Sekiz ayın ardından mucize gerçekleşti. Birden bire 'Anne, iyiyim, seni seviyorum' dediğini duydum," dedi.

Yıllar süren yorucu rehabilitasyonun ardından Drew Kohn tekrar yürümeye başladı. Ancak genç adam geçtiğimiz hafta Cuma günü Jacksonville'deki Collins Road'da yürürken bir pick-up kamyonu tarafından ezildi ve hayatını kaybetti.

Drew Khon

WLTV-TV’nin haberine göre sürücü, polise Drew’u görmediğini, kaza sonrasında durarak 911’i aradığını belirtti. Ancak bu sefer gerçekten çok geçti. Kohn olay yerinde hayatını kaybetti.

Annesi Osborne-Kohn, televizyona verdiği röportajda, üzüntüsüne rağmen oğluyla yedi yıl geçirdiği için minnettar olduğunu söyledi. 

Oğlunun şimdi cennette olduğuna ve artık acı çekmediğine inandığını belirten Osborne-Kohn, yıllar boyunca süren tıbbi tedavi masrafları nedeniyle zor durumda olduklarını ve oğlunun cenazesi için bir bağış kampanyası başlattıklarını dile getirdi. Kampanyada şu ana kadar 7100 dolar toplandığı belirtiliyor.
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş