Alsmeer polisinden yapılan açıklamaya göre Perşembe gecesi bir grup genç, Van Cleeffkade'deki bir otoparkta park halinde duran araçların üzerine en az üç yangın söndürme tüpü sıktı. Araçlarda binlerce euroluk hasar meydana geldi.

Olay yerine gelen polis ekipleri üç genci gözaltına aldı. Gençlerin kullandığı yangın söndürme tüplerinden bir tanesi otoparkta, bir diğeri otopark yakınlarında ve üçüncüsü ise yine yakın bir mesafede bir hendeğe atılmış halde bulundu.

Bu tüplerin içinde bulunan yangın söndürücü toz, araçların boyasına ve elektronik aksamına büyük zarar vermekte. Polisin bildirdiğine göre otoparkta en az 46 araç bu saldırıda zarar gördü. Araçlardaki zararın on binlerce euro olduğu belirtildi.

Yakalanan gençler hakkında “açık saldırı, hırsızlık ve Vandalizm” iddiası ile soruşturma başlatıldı. 
Polis gençlerin bu saldırıyı neden yaptıklarını araştırırken, olaya karıştığı belirtilen dört gencin de arandığını belirtti.
©Sonhaber.eu

Fotoğraf: Aalsmeer polisi

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

Hollanda'da son 4 ayda çatıcıların ev ve araçlarına 15 saldırı gerçekleşti Hollanda'da son 4 ayda çatıcıların ev ve araçlarına 15 saldırı gerçekleşti

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Haber Merkezi