ADANA (AA) - Adanaspor, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında 19 Ağustos Cuma günü Bursaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Bolu'daki kamp programını tamamladıktan sonra Adana'ya gelen turuncu-beyazlılar, Osman Yereşen Tesisleri'nde, Bursaspor maçının hazırlıkları için toplandı.

Teknik direktör Engin İpekoğlu, antrenman öncesinde futbolcularıyla yaklaşık 10 dakika toplantı yaptı. Daha sonra koşu yapan futbolcular, idmana 5'e 2 top kapma çalışmasıyla devam etti. Akdeniz ekibinin çalışması, yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Antrenmanda gazetecilere açıklamada bulunan İpekoğlu, kamp dönemini herhangi bir sıkıntı yaşamadan tamamladıklarını söyledi.

Kampta sakatlanan Emre Uğur Uruç'un 2-3 hafta sahalardan uzak kalacağını ifade eden İpekoğlu, "Ayağında darbeye bağlı küçük bir kırık var. Onun dışında herhangi bir sıkıntımız yok." dedi.

Kamp sürecinde yaptıkları hazırlık maçlarına da değinen İpekoğlu, şöyle konuştu:

"Hazırlık maçlarında belki skor olarak iyi görünmesek de özellikle zorluk derecesi yüksek karşılaşmalarda takımın görüntüsü gayet iyiydi. Sadece gol bölgelerinde sorunumuz vardı. Takım savunmasında herhangi bir sıkıntımız yok. Hücum bölgesine en az iki tane daha oyuncu transferi gerçekleşecek. Bunun yanında savunmaya transferimiz olacak. Bunu da inşallah en kısa süre içerisinde gerçekleştireceğiz."