Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 1 Kasım genel seçimleri için Almanya’nın Düsseldorf  şehrinde Türklerle buluşmasının ardından ülkeler bazında AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezlerinde ( SKM ) hummalı bir çalışma başladı.

Hollanda’nın bir çok şehrinde kısa sürede yapılanan AK Parti Hollanda SKM, Rotterdam, Amsterdam ve Deventer’e, kurulacak sandıklara seçmenleri otobüslerle taşıyacak.

Hollanda AK Parti SKM olarak verilen bilgilere göre 21- 25 Ekim tarihleri arasında beş gün boyunca üç şehirde oy verme işleminin sürceği hatırlatılarak, vatandaşlardan kendilerine en yakın AK Parti SKM’lere başvurarak otobülerde yerlerini ayırtmaları istendi.

AK Parti Rotterdam SKM tarafından yapılan açıklamya göre Ahoy’da oy kullanacak Hollandalı Türklerden gelcek istek ve başvurulara göre kaç otobüs seferi yapılacağı ve otobüslerin nerden kalkacağının belirlenmesi için seçmenlerden bilgi isteniyo. Bu yüzden sandık başına otobüsle gitmek isteyenler bir an önce kaç kişi, nereden, hangi tarihte seçim otobüslerine bineceğini bildirmek için: [email protected] adresine mail yazmaları isteniyor.




©SONHABER.EU