Hollandalı şirket EDCO Eindhoven BV tarafından üretimi yapılan ve perakende satış mağazası Tedi tarafından satılan Alpina marka plastik mutfak gereçleri, geri çağrıldı. Mağaza ürünlerin kullanılmaması tavsiyesinde bulundu.

Açıklamada Alpina marka mutfak gereçlerinde yapılan testlerde içerisinde izin verilen miktarın çok üstünde Primer aromatik amin (PAA) bulunduğunun tespit edildiği belirtildi. 

Geri çağırmadan etkilenen mutfak gereçlerinin 29 Haziran 2021 veya 8 Kasım 2021 ile 20 Haziran 2024 tarihleri arasında Tedi mağazalarında satıldığı belirtildi.

Şirket belirtilen mutfak gereçlerinin kullanılmaması tavsiyesinde bulundu. Müşterilerin ürünü bir Tedi mağazasına geri götürmesi halinde satın alma bedeli  kendisine iade edilecek veya isterse başka bir ürünle değişim yapabilecek.

Geri çağırma işlemi başlatılan ürünler:
Üretici: EDCO Eindhoven BV
Alpina mutfak aletleri (6'lı set)
Ürün numarası:
43255002531000000200

Alpina kepçe
Ürün numarası:
26313002531000000300
tedi geri çağırma alpina

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

Almanya'da 'teröre destek' paylaşımlarını beğenenler hızla sınır dışı edilecek Almanya'da 'teröre destek' paylaşımlarını beğenenler hızla sınır dışı edilecek

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş