Almanya, Belçika ve Hollanda2da bu hafta itibariyle sonbahara kesin bir geçiş yaşandı. Her üç ülkede de bu hafta yağmur ve rüzgar etkili olacak. sıcaklıklar ise düşecek.

Almanya
Alman Meteoroloji Servisi (DWD), bugün bazı bölgelerde şiddetli yağışlar olabileceğini duyurdu. Öğleden sonra yağış azalacak ancak, rüzgar etkisini artıracak. Sıcaklıklar bugün 18-22 derece civarında seyredecek.

Salı günü yağışlar azalacak, ancak sıcaklıklar en fazla 20 derece civarında olacak. Hafta boyunca yağışlı hava devam edecek ve sıcaklıkların tahminen 20 derecenin altına ineceği belirtilmekte. 

Belçika
Belçika Meteoroloji Enstitüsü KMI’ye göre bugün çoğunlukla bulutlu ve aralıklı yağmur geçişleri görülecek. Özellikle ülkenin kuzeyinde ve Ardenler'in yüksek bölgelerinde gök gürültülü yoğun yağış görülecek. Sıcaklıklar 14 ile 21 derece arasında değişecek. Gece ise sıcaklıklar 9-13 derece arasında olacak. Salı günü çoğu yerde hava kuru ve oldukça güneşli başlayacak ancak öğleden sonra ve akşam saatlerinde hafif yağmur etkili olacak. Sıcaklıklar 14 ile 18 derece arasında olacak.

Haftanın geri kalan günlerinde sıcaklıklar 14 ila 16 derece arasında seyredecek ve yağmur, yer yer sağanak yağmur geçişleri olacak. Hafta sonu ise kuru geçecek.

Hollanda
Pazartesi günü önce batı kesimlerinde sağanak yağış görülecek ancak gün yağışlı hava diğer bölgeleri de etkileyecek. Sıcaklıklar 20 ila 21 derece civarında olacak.

Almanya’da artan kiralar, öğrencileri zorluyor: En pahalı şehir Münih! Almanya’da artan kiralar, öğrencileri zorluyor: En pahalı şehir Münih!

Haftanın ilerleyen günlerinde hava değişken olmaya devam edecek ve zaman zaman sağanak yağış şeklinde görülecek. Yağışların bazen oldukça şiddetli olabileceği ve gök gürültüsünün de buna ekleneceği belirtiliyor. Özellikle salı ve çarşamba günleri kuvvetli rüzgar etkili olacak. Sıcaklıklar da salı günü 17 derece, çarşamba günü ise 15 derece civarında olacak. Haftanın sonuna doğru ve hafta sonu hava yavaş yavaş yeniden ısınacak.
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Haber Merkezi