Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya eyaletinin Dortmund kentinde Diyanet İşleri Türk İslam Birliği’ne (DİTİB) bağlı Eving Selimiye Camii’nin kadınlar kolu üyeleri, her yıl olduğu gibi bu yıl da şehir hastanesine bayram ziyareti gerçekleştirdi.

dortmund_hastane_ziyaret_2 (1)

Seyahat sırasında bagaj kaybı yaşamamak için bu ipuçlarına dikkat Seyahat sırasında bagaj kaybı yaşamamak için bu ipuçlarına dikkat

Dortmund Eving DİTİB Selimiye Camii dernek başkanı Mustafa Şahin ve kadınlar kolu başkanı Nazlı Erduran'ın katıldığı etkinlikte, özellikle çocuk ve yenidoğan bakım ünitesi ziyaret edilerek, çocuklara bayram sevinci yaşatıldı.

DİTİB Selimiye Camii kadınlar kolu üyeleri etkinlikte özel hazırlanan ve etiketlerle süslenen hediyeleri çocuklara dağıttı. Özellikle yeni doğan bebekler için özenle seçilmiş tulumlar ve diğer oyuncaklarla süslemeler yapıldı.

Dortmund Eving Selimiye Camii kadınlar kolu başkanı Nazlı Erduran, çocukların ve hastane personelinin sevincine tanıklık ettiklerini ifade ederek, bu tür etkinliklerin herkes için anlam taşıdığını dile getirdi.

dortmund_hastane_ziyaret_3 (1)

Erduran, etkinlik sonrası duygularını paylaşarak, herkesin katkısından dolayı minnettarlığını dile getirdi ve benzer etkinliklerin devam edeceğini belirtti.

Erduran, “Sekiz farklı istasyonu gezerek hediyeler dağıttık. Hemşirelerin yüzündeki gülümsemeler ve çocukların mutluluğu bizi de çok sevindirdi. Orada Türk ve farklı ülkelerden çocuklar vardı. 'Biz Eving Selimiye Camii'nden geldik, bayram dolayısıyla sizin için sürprizler hazırladık' dediğimizde çok mutlu oldular. Bu güzelliğe katkıda bulunan hayırseverlere, kadınlar kolu üyelerimize ve dernek yönetimimize teşekkür ediyorum” şeklinde açıklama yaptı.
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.