ALMANYA

Almanya’da Coca-Cola Grubu'na ait içeceklere zam geliyor

Dünyanın bir çok ülkesinde olduğu gibi Almanya’da da çok tüketilen Coca-Cola Grubu'na ait ürünlere önümüzdeki ay zam geleceği açıklandı.

Abone Ol

Dünyadaki içecek devleri arasında yer alan Coca-Cola Eylül ayından itibaren tüm ürünlerinde fiyat artışına gideceğini duyurdu. Alkolsüz içeceklerin yanı sıra buzlu çay, spritzer, enerji içecekleri ve su da zamdan etkilenecek.

İçecek üreticisi Coca-Cola, Eylül ayından itibaren perakendeciler için tüm ürünlerin satın alma fiyatlarına zam geleceğini açıkladı.

Bild'in şirket içi kaynaklarına dayandırdığı haberine göre, fiyat artışının yüzde 3 veya yüzde 9 olma ihtimali bulunmakta.

Zamdan alkolsüz içeceklerin yanı sıra Coca-Cola Grubu'na ait buzlu çay, spritzer, enerji içecekleri ve su da etkilenecek. Şirketin markaları arasında Lift, Vio, Apollinaris, Mezzomix ve Powerade yer alıyor.
Bilindiği üzere Coca-Cola sadece perakendeciler için fiyat ayarlaması yapmakta, mağazalar ise kendi satış fiyatını belirlemekte. Bu nedenle önümüzdeki günlerce yapılacak zamla birlikte bazı mağazalarda ürünlerin daha pahalı satılması olasılığı bulunmakta.

©Sonhaber.eu

Fotoğraf: www.cocacolaep.com

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.