Almanya’da EDEKA ve Marktkauf'ta satılan üreticisi SDA GmbH olan atıştırmalık hurma topları geri çağrıldı. Ürünün içerisinde metal parçacıkları tespit edildi.

Yapılan açıklamada, geri çağırma işleminden, son kullanma tarihi 1 Mart 2025 olan 145gr’lık ambalajdaki “EDEKA Snack Balls Hurmalı Fındık Kakao” ürününün etkilendiği belirtildi.

Geri Çağırma Edeka Hurma Topları

Bulgaristan’da Almanya’dan gelen araç içinde 350 bin euro nakit yakalandı Bulgaristan’da Almanya’dan gelen araç içinde 350 bin euro nakit yakalandı

Şirket paketlerde yabancı metal nesnelerin bulunabileceği ihtimali üzerine geri çağırma işleminin başlatıldığını belirterek, daha önce bu üründen satın alan tüketicilerin ürünü tüketmemeleri tavsiyesinde bulundu.

Belirtilen son kullanma tarihli ürünü satın alan tüketiciler, ürünü aldıkları mağazaya geri götürerek satın alım bedelinin iadesini talep edebiliyor. Bu işlem için kasa fişinin gösterilmesine gerek bulunmuyor.
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.euya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş