Kuzey Ren-Vestfalya'da 20 yaşındaki Yusuf C., otobanda yaşanan bir yol kavgası sonrası bıçaklanarak hayatını kaybetti. 59 numaralı federal otoyolda meydana gelen olay sonrasında 25 yaşındaki zanlı bir gün sonra polise teslim oldu.

Olay Pazartesi sabahı saat 3 civarında, Yusuf C. ve arkadaşı Jüchen yakınlarında seyir hâlindeyken yaşandı. Audi marka aracı ile yolda ilerleyen Yusuf C. Mercedes marka bir araçla sebebi henüz bilinmeyen bir şekilde tartışma yaşadı.

Her iki sürücü konuşmak için yolun kenarına park etti. Ancak beyaz Mercedes’ten inen bir kişi Yusuf C.’yi aniden bıçakladı. Adam daha sonra olay yerinden arabasına binerek kaçtı. Kanlar içinde kalan Yusuf C. ise aldığı bıçak darbesi nedeniyle olay yerinde hayatını kaybetti.

Kaçan sürücü hakkında derhal arama emri çıkartıldı ancak bulunamadı. Alman gazetelerine göre 25 yaşındaki zanlı Salı gecesi polise teslim oldu. 

Bild Gazetesine açıklama yapan öldürülen gencin yakınları, Yusuf’un eğitimli bir çatı ustası olduğunu belirtirken “Yusuf, çok sıcakkanlı bir çocuktu ve kimseye zarar veremezdi. Çalışkan, iyi huylu ve her zaman yardımsever bir gençti." ifadesini kullandı.

Cinayet ekibi şimdi teslim olan kişinin gerçekten katil olup olmadığını araştırıyor.  

©Sonhaber.eu

Fotoğraf: Bild Gazetesi

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Almanya’da bu ihlalde bulunan kiracıya 500 bin euro ceza kesiliyor! Almanya’da bu ihlalde bulunan kiracıya 500 bin euro ceza kesiliyor!

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.euya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş