Almanya’dan ailesi ile birlikte tatil için Denizli’ye giden Selma Zeybek (59), ikinci kattaki evinin balkonundan düşerek yaşamını yitirdi.

Almanya’da telefonla doktordan rapor alma dönemi sona eriyor Almanya’da telefonla doktordan rapor alma dönemi sona eriyor

Alınan bilgilere göre olay, Denizli, Merkezefendi ilçesi, Çakmak Mahallesi’nde meydana geldi. Bugün (30.07.2024) sabah saatlerinde gerçekleşen olayda, evinin balkonuna çıkan Zeybek henüz belirlenemeyen bir nedenle beton zemine düştü. Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine sağlık ekipleri ve polis belirtilen adrese sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin kontrolü sonucu kadının olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Henüz düşme sebebi bilinmeyen Zeybek’in psikolojik rahatsızlığı olduğu ileri sürüldü ancak bu durum henüz yetkililer tarafından teyit edilmedi.

Zeybek’in cansız bedeni yapılan incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

Yaşanan olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş