ALMANYA

Almanya’ya dönen gurbetçi aile Bulgaristan’da kaza yaptı: 1 Ölü, 3 yaralı

Tatil sonrası Almanya’ya dönmek için yola çıkan gurbetçi aile Bulgaristan’da kaza yaptı. Kazada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Abone Ol

Yıllık izinlerini Balıkesir’de tamamlayan ve ikamet ettiği Almanya’nın Baden Württemberg eyaletine bağlı Singen kentine doğru yola çıkan Saran ailesi, Bulgaristan’ın Sofya kentine yakın bir mesafede kaza yaptı. Kazada bir kişi hayatını kaybetti, ikisi çocuk 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Cuma günü sabah saatlerinde Sofya’ya 5 kilometre uzaklıkta gerçekleşti. 28 yaşındaki Samed Saran’ın kullandığı KN XA 23 plakalı araç, seyir halindeki 34 GNG 968 plakalı Türk TIR’ına arkadan çarptı.

Kazada, Audi marka araç içinde sıkışıp kalan Samed Saran olay yerinde hayatını kaybetti. Mehtap Saran ve 1 yaşlarındaki ikiz çocukları Araz ve Ayaz yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı belirlendi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.