BALIKESİR (AA) - PTT 1. Lig'in yeni ekiplerinden Bandırmaspor, 7 Ağustos Pazar günü Spor Toto Süper Lig takımlarından Bursaspor ile yapacağı hazırlık maçıyla yeni sezonu açacak.

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Erhan Elmastaş, düzenlediği basın toplantısında, yeni sezonda taraftarların keyif alacağı bir takım oluşturduklarını söyledi.

Yorucu ve mutlu sona eren bir sezonu geride bıraktıklarını anlatan Elmastaş, "Yeni sezon hazırlıklarına da umutlu bir şekilde başladık. Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Stadımızı yeni sezona hazırlamak için çalıştık ancak elimizde olmayan birkaç nedenden dolayı ilk maçımız olan Büyükşehir Gaziantepspor karşılaşmasını dış sahada yapabiliriz." dedi.

Elmastaş, kadrodaki oyuncu sayısının 24'e yükselmesine rağmen transfer çalışmalarının sürdüğünü ifade etti.

Takımda eksik gördükleri mevkiler için birkaç futbolcuyla görüştüklerini aktaran Elmastaş, şunları kaydetti:

"30 Ağustos'a kadar süremiz var. Bu konuda acelemiz de yok. 3 hazırlık maçı yaptık. Güzel sonuçlar aldık. Hazırlık maçlarındaki sonuçlardan ziyade çocukların birbirleriyle olan uyumları, kondisyonlarının yeterli seviyeye ulaşmaları önemliydi. Bunları gördük. Takımımız geride kalan sezon olduğu gibi tam bir kolej havası içinde, yerli yabancı demeden çok iyi anlaştıklarını gözlemledim. İnşallah bu sezon da aynı inanç ve sağduyu ile güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum. En azından Bandırmaspor taraftarlarının çok keyifli maçlar izleyeceğine inanıyorum."

Bursaspor ile oynayacakları maçın saat 17.00'de başlayacağını anlatan Erhan Elmastaş, karşılaşmadan önce düzenlenecek törende teknik heyet ve futbolcuların tanıtımının yapılacağını dile getirdi.