Eski eşi tarafından 2014 yılında hakkında suç duyurusu yapılan 36 yaşındaki Veenendallı adam bu yıl Aralık ayında mahkeme karşısına çıkartılıyor.

Bugün AD gazetesinde yer alan bir haber, görenleri şaşkına çeviren nitelikte çıktı. 2014 yılında hakkında suç duyurusu yapıldığı için aynı yıl eylül ayında tutuklanan 36 yaşındaki Barry S. bu yıl nisan ayında mahkemesini beklemek üzere serbest bırakıldı. Ancak olayın çirkinliği Barry S.’nin yaptığı iddia edilenlerde gizli.

Haberde eski eşi tarafından ihbar edilen adamın 2004-2010 yılları arasında iki oğlunu çoğu zaman elbise askısı gibi eline geçen sert cisimlerle dövdüğü, bir oğlunun kollarında bıçak yaralarının yer aldığı ve 2008-2011 yılları arasında da kızına cinsel istismarda bulunduğu iddia ediliyor. Kadına göre Barry kız çocuğunu doğumundan itibaren kullanıyordu.

Hakkındaki suçlamaları yalanlayan Barry S. ve eşi 2010 yılında boşanmış. Ancak kadının en azından 2011 yılından 2014 yılına kadar suç duyurusu yapmak için neden beklediği ise bilinmiyor. Bu konuyu açıklığa kavuşturmayı isteyen Barry’nin avukatı da kadını 16 Aralıkta yapılacak mahkemede şahit olarak dinlenmesini istiyor.

© SONHABER.NL