BELÇİKA

Belçika’da 1 Ekim’de ulusal grev dalgası: Brüksel Havalimanı’nda uçuşlar iptal edildi!

Tatil veya iş için önümüzdeki hafta Brüksel Havalimanından uçacaklar dikkat! 1 Ekim’de tüm uçuşlar grev nedeniyle iptal edildi.

Abone Ol

Belçika'daki otel ve restoran çalışanları, temizlik görevlileri ve güvenlik personeli daha iyi çalışma koşulları ve adil ücretler talebiyle 1 Ekim Salı günü ulusal greve gidiyor. Brüksel Havalimanı’ndaki birçok güvenlik görevlisi de bu greve katılacak.

Belga haber ajansının bildirdiğine göre, sendikalar Salı günü Brüksel'de büyük bir protesto düzenliyor.

Grev nedeniyle Salı günü Brüksel Havalimanı'ndan kalkacak tüm uçuşlar iptal edildi. Gelen uçuşların bir kısmının devam edebileceği söylense de, bunlardan bazılarının da iptal edilebileceği açıklandı. Yolcuların uçuş öncesi verilen uyarılara dikkat etmesi önerildi.

Havalimanı, yolcu ve personelin güvenliğini sağlamak için tüm kalkış uçuşlarını iptal ettiğini duyurdu. Brüksel Havalimanı yetkilileri, yolculara 1 Ekimde havalimanına gelmemeleri çağrısında bulundu.
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.