Dikkat! Schengen Bölgesi'ne giriş kurallarında sistem değişiyor Dikkat! Schengen Bölgesi'ne giriş kurallarında sistem değişiyor

Belçika’nın Kapellen şehrinde, daha önce Türk mafya üyelerine ait olan iki görkemli villa, mahkeme kararıyla el konulduktan sonra Federal Maliye Bakanlığı tarafından satışa çıkarılıyor. İç tasarımıyla dikkat çeken villalar, kristal avizeler, altın süslemeler ve hatta bir taht gibi detaylarla dolu. Birinde spa alanı ve yüzme havuzu da bulunan bu mülkler, lüks yaşamın izlerini taşıyor.

Türk Mafya 4

Villalar, el konulmalarının ardından birkaç kez davetsiz misafirlerin uğrak noktası haline geldi. "Urban explorer" adı verilen maceraperestlerin listesine yanlışlıkla eklenen bu mülkler, hasar görmüş olmasına rağmen satışa uygun durumda.

Türk Mafya 2

Federal Maliye Bakanlığı'ndan Francis Adyns, "Bu villalar Türk mafyasına yönelik bir mahkeme kararı sonrası el konulmuş mülkler. 19 Kasım’da düzenlenecek açık artırmada satışa çıkarılacaklar. Şu anda boş olan bu mülkler, meraklıların verdiği zarara rağmen hala oldukça iyi durumda" dedi.

Türk Mafya 5

Villaların satışı öncesinde, 11 Eylül, 12 Ekim ve 5 Kasım tarihlerinde tanıtım günleri düzenlenecek ve 19 Kasım’da açık artırma ile satılacak.

Türk Mafya 1

Bu tür mülklerin satışını düzenleyen Federal Maliye Bakanlığı, geçen yıl 20 mülkü sattı. Ancak, bu iki villa özellikle lüks iç tasarımları ve gösterişli detaylarıyla diğerlerinden ayrılıyor.

Haber Halil Uygun
©Sonhaber.eu

Fotoğraf: Maliye Bakanlığı

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş