BELÇİKA

Belçika’da tüketici örgütünden yeni açılan bir web mağazası için uyarı

Belçika’da, iflas eden Elektro Lommelen'in sahiplerinin açtığı yeni web sitesi için uyarı yapıldı. Buradan alışverişte temkinli olunması gerektiği belirtildi.

Abone Ol

Tüketici örgütü Testaankoop, yeni açılan e-TechWorld adlı web mağazası konusunda uyarıda bulundu. Şu anda bu mağaza hakkında herhangi bir şikayet olmamasına rağmen, savcılığın mağazayı yakından takip ettiği belirtiliyor.

VRTNWS'nin bildirdiğine göre, bu mağaza yakın zamanda kapanan ve hakkında çok fazla şikayet olan, Elektro Lommelen'in eski sahipleri tarafından açıldı.

Testaankoop 2023 yazından bu yana, Elektro Lommelen hakkında yüzlerce şikayet aldığını ve gelen şikayetler arasında teslimatların aylarca ertelenmesi ve yapılan ön ödemelerin geri ödenmememesi gibi durumlar olduğunu belirtiyor.

İflas ederek kapanan Elektro Lommelen'ın sahiplerinin şimdi aynı şekilde çalışma prensibine sahip yeni bir web mağazası açması, oldukça şüphe uyandırıcı olarak nitelendiriliyor.

Testaankoop sözcüsü Laura Clays temkinli davranıyor ancak şu uyarıda bulunuyor: "e-TechWorld'ün aynı çalışma yöntemlerini kullandığını görüyoruz. Büyük bir depo yok, bu da büyük bir stok yapamayacakları anlamına geliyor. Bu nedenle, teslimat sürelerinin uzama riski artıyor. Uyguladıkları fiyatlar, tıpkı Elektro Lommelen'de olduğu gibi, diğer mağazalara kıyasla genellikle çok daha düşük. Bu yüzden sipariş vermeden önce iki kez düşünün."
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.