Hollanda Beşiktaşlılar Derneği’nin bu yılın başında başlattıkları “Köy Okullarına gidiyoruz” kampanyası ile Kars’ta Mehmet Akif Ersoy ilkokulu, Cumhuriyet ilkokulu, Aydın Tanrıverdi ilkokulu, Erdağı Turgut Torunoğulları ilkokulu; Artvin’de Seyitler Toki şehit Onur İlhan ilkokulu, Vakıfbank ilkokul, Karadeniz bakır ilkokulu; Ardahan’da Eren yayla ilkokulu; Ağrı’da Fatih Sultan Mehmet ilkokulu, İstiklal ilkokulu, İsmet Ömeroğlu ilkokulu, IMKB Gazi ilkokulunda okuyan toplam 1250 öğrenciye içinde çeşitli kırtasşye malzemelerinin olduğu orjinal Beşiktaş armalı çantalar götürülmüştü.

Dün Hollanda’nın Den Bosch şehrinde bulunan Edelstaal Şirketler Grubu binası konferans salonunda düzenlenen törenle bu anlamlı projeye maddi destek veren hayırseverlere birer teşekkür belgesi verildi.



Törende bir konuşma yapan Hollanda Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Aykut Torunoğulları bir konuşma yaparak hayırseverlere teşekkür etti . Torunoğulları konuşmasında “ Beşiktaş camiası başkanımız Fikret Orman’ın dediği gibi bir spor kulübü olmaktan öte Türkiye’nin en büyük svil toplum kuruluşudur. Bu çerçevede sosyal sorumluluk projelerine ağırlık veriyoruz. Herşey unutulabilir ama gittiğimiz okullarda sizlerin yardımlarınızı aşan çocukların gözlerindeki sevinci unutmak mümkün değil” dedi.

Geçtiğimiz yıl 1250 adet çanta 23 Nisan Çocuk bayramında Kars’ta Mehmet Akif Ersoy ilkokulu, Cumhuriyet ilkokulu, Aydın Tanrıverdi ilkokulu, Erdağı Turgut Torunoğulları ilkokulu; Artvin’de Seyitler Toki Şehit Onur İlhan ilkokulu, Vakıfbank ilkokul, Karadeniz Bakır ilkokulu; Ardahan’da Eren yayla ilkokulu; Ağrı’da Fatih Sultan Mehmet İlkokulu, İstiklal ilkokulu, İsmet Ömeroğlu ilkokulu, IMKB Gazi ilkokulunda okuyan öğrencilere verilmişti.

Daha sonra ödül törenine katılan hayırseverler Beşiktaş’ın Sivasspor’u 2-0 yendiği maçı büyük bir çoşku ve heyecanla toplu olarak izlediler.



Fotoğraflar: Mehmet Köse

©SONHABER.EU