Bulgaristan’ın Kalotina Gümrük Noktası'ndaki yapılan kontrollerde durdurulan bir tırda 350 bin euroya yakın nakit para ele geçirildi. Türk vatandaşı şoför hakkında işlem başlatıldı.

Olay, 11 Eylül 2024 tarihinde Bulgaristan'ın Türkiye'ye açılan Kaptan Andrevoo Sınır Kapısı'nda yaşandı. Almanya'dan Irak'a giden, Türk vatandaşının kullandığı tır, kontrol noktasında x-ray ile detaylı incelemeye alındı.

Sunulan belgelere göre araçta, kauçuk ürünleri ve ekipmanları taşınıyordu. Kargo bölümü ve sürücü kabininde x-ray ile yoğunluk tespit edildi.

205212 3 (1)

Kabinin döşemeleri ile metal tavanı arasında yapılan fiziki incelemede, toplam değeri 349 bin 640 euro olan çeşitli para birimlerindeki banknot desteleri bulundu. 
Sürücü hakkında yasal işlem başlatıldı.

©Sonhaber.eu

Kaynak: Sılayolu.com

Bu yıl Türkiye’yi ziyaret eden gurbetçi sayısı 3 milyona yaklaştı Bu yıl Türkiye’yi ziyaret eden gurbetçi sayısı 3 milyona yaklaştı

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Haber Merkezi