Hollanda’nın doğusundaki Oss kentinde bir garajda yapılan aramada onlarca bisiklet bulundu. Polis bisikletlerin çalıntı olduğunu düşünüyor.

Yapılan açıklamaya göre, şüpheli bir araç görerek inceleme başlatan Oss polisi, gittiği garajda onlarca bisikletle karşılaştı.

Şüpheli araç sahibinin polis kaydının bulunduğu ve hakkındaki suçlamalarda bisiklet hırsızlığının da yer aldığını belirten polis yetkilileri, olayla ilgili olarak 33 yaşında Den Boschlu bir adamın ve 25 yaşında bir Polonyalının gözaltına alındığını açıkladı.

Sosyal paylaşım platformu Facebook’da bulunan Oss polisi sayfasından da açıklama yapan yetkililer, olay mahalline geldiklerinde şüphelilerden birinin yoğun şekilde telefon görüşmesi yaptığını diğerinin ise aşırı terlediğini belirtti.

Bu tepki üzerine şüphelenen polis garajı aramaya başladığında ise dar alana yerleştirmek için pedalları çıkartılmış vaziyette onlarca bisikletle karşılaştı.

Oss Polisi sayfasında yayınlanan ilana onlarca kişi müracaat ederek bisikletinin çalındığını ve bulunan bisikletlerin arasında olabileceğini belirtti.

©SONHABER.EU