Çavuşoğlu, Hollanda'da Uluslararası Demokratlar Birliği yönetim kurulu üyeleri ( UID ) ile Bir Araya Geldi

Türkiye-Hollanda (Wittenburg) Konferansı'nın yedinci toplantısına katılmak ve ikili temaslarda bulunmak üzere Hollanda'yı ziyaret eden Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Uluslararası Demokratlar Birliği yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Uluslararası Demokratlar Birliği (UID) Başkanı Turan Atmaca: 'Sayın dışişleri bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’nun Hollanda ziyareti iki müttefik dost ülkenin yeni bir ekonomik, sosyal ve siyasal gelişmesinde inşaAllah büyük bir katkısı olacaktır.
Bu vesileyle UID Hollanda ekibi ile yapmış olduğu istişare toplantısı için şahsım ve teşkilatım adına şükranlarımı sunuyorum. dedi

Bakan Çavuşoğlu, ziyareti kapsamında yarın Wittenburg Konferansı'nın yedinci toplantısına katılacak. Konferans çerçevesinde 'Terörle Mücadele', 'Bölgesel Gelişmeler', 'Türkiye-AB', 'Hollanda Türk Toplumu', 'Yaşanabilir Şehirler' ve 'Enerji' başlıklarında ilgili bakanlıkların da katılımı ile altı çalışma grubu toplanacak.









WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

© SONHABER.EU
Haberlerimizi izin almadan kullanmayınız!