HOLLANDA

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Hollanda hacı adaylarını kaldıkları otelde ziyaret etti

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, kutsal topraklardaki Hollanda hacı adaylarını kaldıkları otelde ziyaret etti.

Abone Ol

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Hollanda’dan Mekke’ye giden Türk hacı adayları adaylarıyla buluştu.

Ziyaret sırasında Diyanet İşleri Başkanı Sayın Ali Erbaş’ın heyetinde Mekke Ataşesi Ahmet Oğuz da hazır bulundu. Diyanet İşleri Başkanı ve beraberindeki heyeti, Hollanda Hac Organizasyonu Başkanı Din Hizmetleri Müşaviri Dr. Ömer Özgül, Deventer Din Hizmetleri Ataşesi Hüsnü Özmen, Hollanda Diyanet Vakfı hac organizasyonunda görevli kafile başkanları ve din görevlileri karşıladı.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, otel mescidinde bay ve bayan hacı adaylarına haccın önemi hakkında hitapta bulundu. Hacı adaylarını tebrik eden Erbaş, Arafat’ın yaklaştığı sayılı günleri iyi değerlendirmeleri gerektiğini ifade etti.

Erbaş, hacı adaylarının haccın diğer menasiklerini eksiksiz yapabilmeleri için sağlıklarına dikkat etmelerini tavsiye etti.

Organizasyon olarak bütün tedbirleri aldıklarını belirten Erbaş, hacı adaylarının Arafat, Müzdelife, cemerat, tavaf ve sa’y gibi diğer menasiklere hazırlıklı olmalarının önemine işaret etti.

Hacı adayları ile de sohbet eden Erbaş, otelden ayrılmadan önce Almanya ve Hollanda ülke sorumluları ile yaptığı görüşmede ilgili ülkelerin hac organizasyonu ile ilgili istişare ve tavsiyelerde bulundu.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.