Bolu Dağı Tüneli tüpünün 67 metre uzatılması çalışması nedeniyle İstanbul yönü 30 Temmuz’dan itibaren ulaşıma kapatıldı. Özellikle tatilinin son günlerini yaşayan ve ikamet ettiği memlekete dönüş için hazırlık yapan gurbetçilerimizin buna dikkat etmesi gerekiyor. Tünel 19 Eylüle kadar kapalı kalacak.

Bir gurbetçinin isteği: Türkiye’de bize her yıl 1000 euro harçlık verilsin! Bir gurbetçinin isteği: Türkiye’de bize her yıl 1000 euro harçlık verilsin!

Çalışmalar sırasında tünelin 67 metre uzatılacağı ve iki viyadükte 4 adet genleşme derzinin değiştirileceği belirtiliyor. 

İstanbul yönüne gidecek sürücüler Abant gişelerinden çıkarak D-100 Karayolu'nu kullanacak ve Kaynaşlı gişelerinden tekrar otoyola girecek.

Çalışmaların 50 gün içerisinde bitirilerek yolun 19 Eylül’de ulaşıma açılması planlanıyor.
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş