• DOLAR 34,09 %0.20
  • EURO 38,14 %0.12
  • ALTIN 2.841,97 %0.45
  • BİST100 9.976 %0.00
  • BITCOIN 63.300 %1.45
  • ETHERIUM 2.490 %3.23
19°

Almanya Haberleri

almanya haberleri ve güncel almanya gelişmeleri, almanya ile ilgili tüm video, almanya fotoğrafları ve almanya haberleri Hollanda Haber, Hollanda Haberleri, Almanya Haberleri, Belçika Haberleri, sitemizde


ALMANYA

Almanya’da yürürlüğe girecek yeni Biyoatık Yönetmeliği vatandaşlara ciddi sorumluluk getiriyor. Bu sorumluluğu yerine getirmeyen para cezası alacak.

ALMANYA

Almanya’da taksicilik yapan Suat Öcalan, kaldırımda bulduğu içi para dolu çantayı sahibine teslim etti. Çanta sahibi Hollandalı genç, Öcalan’a minnettar...

ALMANYA

Almanya’da özellikle ortopedi ameliyatlarında hastaların büyük kısmının gereksiz yere bıçak altına alındığı ortaya çıktı.

ALMANYA

Almanya’da kahin ve cinci olduğunu iddia eden Serkan Önder’e 5 milyon eurosunu kaptıran iş insanı Nurcan Baduk, yaşadıklarını anlattı.

ALMANYA

Almanya’da Rewe marketi tavuk şnitzel ürününü, Lidl ise sandviç ekmekleri farklı nedenlerle geri çağırdığını açıkladı.

ALMANYA

Almanya’nın bir eyaletinde sürdürülebilir tüketimi teşvik etmek için elektrikli bozulan cihazları tamir ettirenlere 200 euro destek veriliyor.

ALMANYA

Dolandırıcılar her geçen gün yeni bir yöntem geliştiriyor. Krizi fırsata çevirmek isteyen uyanıklar, vatandaşlık randevusu satıyor.

ALMANYA

Almanya son günlerde artan döner fiyatları için çare arıyor. Dönere tavan fiyat tartışmaları sürerken Sol Partiden “Döner kuponu” teklifi geldi.

ALMANYA

Almanya’nın başkenti Berlin’de 2023’de en çok tercih edilen erkek bebek isimleri içerisinde Hz. Muhammed’in ismi ilk sırada yer aldı.

ALMANYA

Almanya’da yeni çocuk pasaportları artık çipli. Özellikle ülke dışına çıkacak aileler, tatil öncesi yeni pasaportlarınızı almayı unutmayın.

ALMANYA

Almanya’da ilaçlara dirençli 'Candida auris' mantarının yol açtığı vakaların arttığı belirtildi. Vakalar bir yıl öncesine göre 6 kat arttı.

ALMANYA

Almanya'da Edeka ve Rewe’de satılan ve listeria bakterisi şüphesiyle geri toplatılan peynir çeşitlerine yenileri eklendi. İşte güncel liste…

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu