• DOLAR 34,26 %0.38
  • EURO 37,25 %0.48
  • ALTIN 2.989,51 %1.19
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.600 %2.24
  • ETHERIUM 2.643 %1.65
12°

Belçika Haberleri

belçika haberleri ve güncel belçika gelişmeleri, belçika ile ilgili tüm video, belçika fotoğrafları ve belçika haberleri Hollanda Haber, Hollanda Haberleri, Almanya Haberleri, Belçika Haberleri, sitemizde


BELÇİKA

Belçika’da enflasyon oranının netleşmesi ile birlikte maaş, emekli aylığı ve ödeneklere Mayıs ve Haziran aylarında yapılacak zam miktarı netleşti.

BELÇİKA

Belçika'da 3. Amatör C grubunda mücadele eden Ümitspor, sezonun son maçında Grimbie 69'u 3-1 mağlup ederek grup şampiyonu oldu.

ALMANYA

Almanya, Hollanda ve Belçika’da mağazaları bulunan Zeeman, güvenlik gerekçesi ile bazı çocuk ceketleri ve oyuncaklarını geri çağırdı.

BELÇİKA

Belçika’da bu hafta Çarşamba gününden itibaren bazı değişiklikler yürürlüğe girecek. Sonhaber.eu tüm bu değişiklikleri sizler için listeledi.

BELÇİKA

Belçika’da 2019 yılından bu yana yeni ehliyet alan sürücülere uygulanan ‘zorunlu dönüş eğitimi’ kuralları esnetiliyor.

BELÇİKA

OECD’ye göre işgücü üzerinden en fazla vergi Belçika’da alınıyor. Özellikle çalışan bekarlar maaşının yarısından fazlasını vergiye ödüyor.

BELÇİKA

Federal Planlama Bürosu'nun araştırmasına göre, Belçika'da kadınlar, erkeklerden ortalama yüzde 25 daha az emekli maaşı alıyor.

BELÇİKA

Belçika’da artan cilt kanseri vakaları uzmanları endişelendirdi. Araştırmaya göre son on yıl içerisinde vakalarda 5 kat artış yaşandı.

BELÇİKA

Action mağazasında satılan mutfak gereçleri, içerisinde fazla miktarda kanserojen madde bulunduğu gerekçesiyle geri çağrıldı.

BELÇİKA

Federal Gıda Güvenliği Ajansı salmonella bakterisi tespit edilen Fiers markasına ait tavuklu 'gevogelte boomstammetjes' ürünlerini geri çağırıyor.

BELÇİKA

Belçika'da bir tüp bebek doktorunun öğrencilerin spermlerini 'kötüye kullandığı' haberinin ardından şimdiden 16 başvuru alındığı belirtildi.

BELÇİKA

Belçika’nın Limburg Bölgesinde yapılan bir trafik kontrolüne yakalanan sürücünün milyonlarca euro ödenmemiş cezası olduğu ortaya çıktı.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu