• DOLAR 34,29 %0.51
  • EURO 37,24 %0.49
  • ALTIN 2.988,11 %1.14
  • BİST100 8.942 %-0.67
  • BITCOIN 67.999 %1.95
  • ETHERIUM 2.625 %1
14°

Belçika Haberleri

belçika haberleri ve güncel belçika gelişmeleri, belçika ile ilgili tüm video, belçika fotoğrafları ve belçika haberleri Hollanda Haber, Hollanda Haberleri, Almanya Haberleri, Belçika Haberleri, sitemizde


BELÇİKA

Belçika’da Haziran ayında yapılacak Federal, Flaman, Valon, Brüksel, Almanca konuşan azınlık parlamentoları seçimlerinde 7 milyon seçmen sandık başına gidecek.

BELÇİKA

Belçika’nın başkenti Brüksel'de sosyal konut bekleyen adaylar içerisinde 559’u mal varlığını beyan etmedikleri gerekçesiyle listeden çıkartıldı.

BELÇİKA

Belçika’da görülen Asya kaplan sivrisineği için uyarı yayınlandı. Vatandaşlardan sineğin yayılmasını önlemek için bildirimde bulunmaları istendi.

BELÇİKA

Belçika Sağlık Bakanlığı'na bağlı Medex tıbbi servisi, 454 Covid-19 vakasını meslek hastalığı olarak tanındığını açıkladı.

BELÇİKA

Belçika'nın Koersel Belediyesi'nde bu yıl ilki düzenlenen B ve C kategorisi kick boks galası, büyük heyecana sahne oldu.

BELÇİKA

Belçika’nın Valon Bölgesi, Piéton Belediyesi’nde düzenlenen üç günlük 12. Türkevi Şenliği 7'den 70'e herkesin katılımıyla coşku ile kutlandı.

BELÇİKA

Belçika Türk Spor ve Kültür Federasyonu'nun düzenlediği 25. 19 Mayıs Atatürk Kupası futbol turnuvasının şampiyonu Anvers Türkspor oldu.

BELÇİKA

Belçika’da haziran ayı seçimlerle dolu geçecek. 9 Haziran’da yapılacak Avrupa Parlamentosu seçimleri için 4 Türk kökenli aday yarışacak.

BELÇİKA

Belçika’da bir mahkeme, 10 yıl önce Zele'de bir sosyal konut satın alan kişinin, Türkiye’de mülkü bulunduğu için evi geri teslim...

ALMANYA

Aşırı yağış nedeniyle Belçika ve Almanya’da su baskınları ve büyük sorunlar yaşanıyor. Hollanda’nın Limburg bölgesinde kamp yerleri tahliye edildi.

BELÇİKA

Bu yıl Ümitspor ev sahipliğinde 25’inci kez düzenlenecek 19 Mayıs Atatürk Kupası futbol turnuvası için tüm hazırlıklar tamamlandı.

BELÇİKA

Belçika Başbakanı Alexander De Croo, yerel bir radyo sunucusunun kendisine yönelik “ne duruyorsunuz vurun” sözleri üzerine yasal işlem başlattı.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu