• DOLAR 34,09 %0.19
  • EURO 38,08 %0.02
  • ALTIN 2.842,53 %0.47
  • BİST100 9.976 %0.00
  • BITCOIN 63.589 %2.78
  • ETHERIUM 2.545 %5.71
19°

Hollanda Haberleri

hollanda haberleri ve güncel hollanda gelişmeleri, hollanda ile ilgili tüm video, hollanda fotoğrafları ve hollanda haberleri Hollanda Haber, Hollanda Haberleri, Almanya Haberleri, Belçika Haberleri, sitemizde


HOLLANDA

Avrupa Birliği ülkeleri arasında refah seviyesi açısından yapılan sıralamada Hollanda İsveç’ten sonra ikinci sırada geldi.

HOLLANDA

Yedi yıl süren çalışmalardan sonra Hollanda’da yeni bir köy kuruluyor. Moordrecht yakınlarında kurulacak köyde sekiz binden fazla konut yer alacak.

HOLLANDA

Hollanda’da kültür, spor ve medya sektörleri, artırılacak KDV oranlarına karşı ortak ilan yayınlayarak vatandaşı tepki göstermeye çağırdı.

HOLLANDA

Hollanda’da 27 yaşın altındaki gençler arasında sosyal yardım alanların sayısı, bir yıl öncesine göre yüzde 8 arttı.

HOLLANDA

Phishing yöntemiyle dolandırıcılık yapan kişiler, Hollanda’daki Bunq bankası müşterilerini hedef alarak en az 2 milyon euro çaldı.

HOLLANDA

Vlaardingen'de koruyucu aile tarafından istismara uğrayan küçük kız yaşam mücadelesi veriyor. Tutuklu çift hakkında yapılan yeni açıklamalar ise kan donduruyor.

HOLLANDA

Hollanda'da 2023 yılında değeri bir milyonun üzerinde olan konut sayısı 197 bine çıktı. Hollanda’nın en pahalı caddesi Wassenaar’da

HOLLANDA

Hollanda’da bir zayıflama kliniği doktoru, Marktplaats üzerinden Ozempic ilacı için reçete satarken yakalandı.

HOLLANDA

Hollanda’nın sayılan ve sevilen iş adamlarından Mustafa Duyar, seracılık sektöründe 30 yıldır hizmet verdiklerini ve farklı sebzeler ürettiklerini söyledi.

HOLLANDA

Hollanda’da sektördeki aksaklıkları gidermek ve ilk sınavdaki başarı oranını artırmak için sürücü kurslarına yeni ve daha sıkı kurallar getiriliyor.

HOLLANDA

Hollanda’ya Türk işçi göçünün altmışıncı yıldönümü dolayısıyla düzenlenecek etkinlikler için hazırlıklar devam ediyor.

HOLLANDA

Borcu bitmesine rağmen 5 yıl BKR kırmızı listesinde kalan kişi büyük sorun yaşıyor. Kişisel Veriler Kurumu'na göre bu isimler kırmızı...

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu