• DOLAR 34,09 %0.18
  • EURO 38,10 %0.01
  • ALTIN 2.835,63 %0.22
  • BİST100 9.976 %2.06
  • BITCOIN 63.000 %3.36
  • ETHERIUM 2.470 %5.56
19°

Hollanda Haberleri

hollanda haberleri ve güncel hollanda gelişmeleri, hollanda ile ilgili tüm video, hollanda fotoğrafları ve hollanda haberleri Hollanda Haber, Hollanda Haberleri, Almanya Haberleri, Belçika Haberleri, sitemizde


HOLLANDA

Hollanda’nın Bergen op Zoom kentinde belediye ve cami işbirliğinde bir ilke imza atıldı. Resmi ve dini nikah bir arada kıyıldı.

HOLLANDA

Koalisyon ortakları hangi bakanlıkların hangi partinin yönetiminde olacağına karar verdi. Göç bakanlığı PVV’ye, Maliye ise VVD’ye geçti.

HOLLANDA

Hollanda’da yeni plaka serisi 'GBB-01-B'nin açıklanmasının ardından RDW, araç ruhsatının da yeni bir versiyonunun kullanıma girdiğini duyurdu.

HOLLANDA

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, kutsal topraklardaki Hollanda hacı adaylarını kaldıkları otelde ziyaret etti.

HOLLANDA

Hollanda’da uzun soluklu koalisyon görüşmelerinde son nokta kondu. Başbakanın kim olacağı kesinleşti. Eski istihbaratçı Dick Schoof Başbakan oldu.

HOLLANDA

Nisan ayındaki ÖTV artışıyla birlikte, sigara tiryakilerinin yaklaşık %10'u sigarayı bıraktı, %18'i bırakma girişiminde bulundu. Ancak kaçak sigaralar da arttı.

HOLLANDA

Uluslararası Çocuk Kaçırma Merkezi Hollanda’da son yıllarda artan çocuk kaçırma vakalarına karşı kamuoyu oluşturmak amacıyla bir kampanya başlattı.

HOLLANDA

Hollanda’da polis sendikaları yapısal erken emeklilik için bir günlük greve gitti. Bugün karakollar kapalı kalacak.

ALMANYA

Almanya ve Hollanda’da satılan Alpina marka mutfak gereçleri, içerisinde fazla miktarda kanserojen madde bulunduğu gerekçesiyle geri çağrıldı.

HOLLANDA

Meteoroloji Enstitüsü KNMI, pazartesi günü öğleden sonra dört bölge için aşırı fırtına uyarısı yaptı. Rüzgar hızının 100 km/saate kadar çıkması...

HOLLANDA

Hollanda Sivaslılar Platformu'nun temin ettiği engelli araçları, Sivas Belediyesi ile ortaklaşa düzenlenen törenle sahiplerine ulaştırıldı.

HOLLANDA

Hollanda’da hükümet resmi olarak kurulmadı ancak geçici hükümet gelecek yıl birçok ebeveyn için çocuk bakım yardımını artırmak istiyor.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu