Bu hafta sonunda yazın son günlerini yaşayacağız. Cumartesi günü bol güneşli olacak ve sıcaklık yaklaşık 28 dereceye kadar çıkacak. Zuid Limburg’da sıcaklık 30 dereceyi bulabilir. Yalnızca Wadden Adaları biraz daha serin olacak. Akşamı saatlerinde güneybatıdan gelen yağmur ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülecek.

Pazar günü de sıcak geçecek. Sabah saatlerinde görülecek yağışlar öğleden sonra yerini güneşe bırakacak. Ülke genelinde en yüksek sıcaklık 24 derece civarında olacak.

Montları hazırlayın
Hafta sonunun ardından yağışlı ve serin bir hava bekleniyor. Hafta sonunun ardından rüzgar kuzeybatıdan esmeye başlayacak. Kutup bölgelerinden gelen soğuk hava bize doğru ilerleyecek ve bunu hissedeceğiz. Pazartesi günü sıcaklık 21 derece olacak, salı günü 19 dereceye düşecek ve çarşamba günü ise sıcaklık sadece 16 derece olacak.

Hollanda'da açıklanan 2025 bütçesi, vatandaşı nasıl etkileyecek? Hollanda'da açıklanan 2025 bütçesi, vatandaşı nasıl etkileyecek?

Önümüzdeki hafta özellikle iç bölgelerde sabah saatlerinde sıcaklığın 4 dereceye kadar düşeceği tahmin edilmekte.
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Haber Merkezi