Rotterdam'da Perşembe akşamı 3 yaşında bir çocuk, pencereden düşerek yaralandı. Ağır yaralanan çocuk derhal hastaneye kaldırıldı. Çocuğun durumu hakkında kesin bilgi verilmemekle birlikte, polisin yaptığı açıklamada durumunun ciddi olduğu belirtildi.

Polis çocuğun nasıl düştüğüne dair bir soruşturma başlattı ve olayı gören tanıkların kendileriyle iletişime geçmesini istedi.

Perşembe akşamı yaşanan olayla birlikte son üç haftada Rotterdam ve çevresinde balkon veya pencereden düşen çocuk sayısı beşe çıktı. 

Geçen hafta, 1 yaşındaki bir bebek dördüncü kattaki evinin penceresinden düşerek ciddi şekilde yaralandı. Olayda bebeğin nasıl ve neden düştüğü belli olmadığı için soruşturma başlatıldı.

Turkse Rangers, Bree Beek'i 4-1 mağlup ederek puanını 7'ye yükseltti Turkse Rangers, Bree Beek'i 4-1 mağlup ederek puanını 7'ye yükseltti

Temmuz ayının sonu ile Ağustos ayının ortası arasında, Rotterdam'da 4 yaşında bir çocuk ve Vlaardingen'de 5 yaşında bir çocuk pencereden düştü. Geçen hafta da yine Rotterdam'da 6 yaşında bir kız çocuğu balkondan düştü ve yaralandı. Çocuğun bilincinin yerinde olduğu belirtildi. Polis bu üç olayın kazayla oluştuğunun tespit edildiğini açıkladı.
 

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş