Hollanda Ak Parti SKM Başkanı İslam Kanıtoğlu ve başkan yardımcısı Saadet Koral ile birlikte Hollanda’nın en ücra köşelerine kadar gidip, şehir temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya gelmeye, görüş alışverişinde bulunmaya başladı.

Dün başlayan ziyaretlerde önce Hollanda’nın en ücra köşesi Maastricht’e giden Kanıtoğlu ve Korel, Maastricht teşkilat başkanı Ahmet Gülesen ve ekibi tarafından karşılandı.



Ardından Roermonda teşkilat başkanı Osman Hancı ve ekibini ziyaret eden Kanıtoğlu’nun ve Korel’in üçün durağı Venlo oldu. Venlo Ak Parti Teşkilat Erdal Kurban ve ekibinden sonra günün son durağı AK Parti Eindhoven teşkilatı başkanı Fikri Demirci ve ekibi oldu.



Teşkilat başkanları Gülesen, Kurban, Hancı ve Demirci konuşmalarında 1 Kasım seçimlerine katılımın 7 Hazirana’a göre daha çok olacağını belirtirken, çok daha iyi organize olduklarını ifade ettiler.



“7 Haziranda’da gördüğümüz eksikleri tamamlayarak 1 Kasım için hazırlandık” diyen şehir teşkilat başkanları; mevcut kadın kolları ve gençlik kollarımıza daha öneme vererek profesyonelce çalıştıklarını belirttiler.



Tüm teşkilatların kadın ve gençlik kolları çalışmalarına, esnaf ziyaretlerine ağrılık verildiği vurgulanan toplantılarda Ak Parti Hollanda SKM Başkanı İslam Kanıtoğlu ise “ Size Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun selamını getirdim “ dedi.

Teşkilatların çalışmalarını yerinde gördüğünü ve özverili çalışmalarını takdir ettiğini söyleyen Kanıtoğlu, “ Tüm teşkilatlarımızın Türkiyemiz için gece gündüz, canla başla çalıştıklarına bizzat şahit oldum. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Hepsi de büyük bir aşkla, severek, isteyerek bu işe sarıldıklarını görmek şahsım, ülkemiz ve partimiz adına benim için büyük gurur vesilesi olmutur diyerek, Hollanda’da teşkilatlara ziyaretlerin devam edeceğini vurguladı.

Bazı bölgelerden 7 Haziran seçimlerinde 1 otobüsün kaldırıldığını 1 Kasım seçimlerinde ise otobüs sayısının dörte çıkmış olması, hem seçimlere katılımın hemde AK Parti’ye Hollanda’dan verilecek oyların şimdiden ikiye katlandığının göstergesi oldu.

SONHABER.EU