Önümüzdeki hafta Hollanda'da tropikal sıcaklıklar bekleniyor. Pazar günü yerel olarak 30 dereceye ulaşacağı tahmin edilen sıcaklıkların Pazartesi günü 30 derecenin üstünde olacağı tahmin ediliyor.

Weeronline'a göre, bu hafta Çarşamba'dan Cumartesi'ye kadar tipik Hollanda yaz havası olacak ve sıcaklıklar 22 ila 26 derece arasında seyredecek. Ancak Pazar gününden itibaren hava daha da ısınacak. Hava kuru ve bol güneşli olacak, sıcaklık 29 dereceye, yerel olarak 30 dereceye kadar çıkacak.

Pazartesi günü sıcaklığın çoğu yerde 30 dereceyi aşacağı ve hatta bazı tahminlere göre 33 ila 37 dereceye kadar ulaşacağı belirtiliyor. Ancak Pazartesi günü ilerleyen saatlerde gök gürültülü fırtına olasılığı da bulunmakta.

Bu hafta Perşembe günü hava genellikle güneşli ve kuru, sıcaklık yaklaşık 23 derece olacak. Cuma günü ise büyük bir kısmında yağmur bekleniyor, sıcaklık yine yaklaşık 23 derece olacak.

©Sonhaber.eu

Hollanda’da çocuk tacizi vakası: 19 kız çocuğunu taciz eden adam tutuklandı Hollanda’da çocuk tacizi vakası: 19 kız çocuğunu taciz eden adam tutuklandı

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş