Salı akşamı, Eindhoven'daki Bisschop Bekkerslaan'da bulunan Tinq benzin istasyonunda kaos yaşandı. Sosyal medyada, insansız benzin istasyonunun bazı pompalarından bedava yakıt alınabileceği yönünde bir paylaşım yayıldı. Bu haber kısa sürede binlerce kişi tarafından görüldü.

Hollanda’da hanelere kötü haber: Enerji faturaları %11 artacak Hollanda’da hanelere kötü haber: Enerji faturaları %11 artacak

Benzin istasyonunda hızla bir kuyruk oluştu ve bu durum, yakındaki bir kavşağın tıkanmasına neden oldu. Tesadüfen olay yerinden geçen polis memurları, duruma müdahale etmek zorunda kaldı. Trafiği düzenleyen polisler benzin istasyonundaki kalabalığı da dağıttı.

Polis daha sonra Tinq yetkilileriyle iletişime geçti. Bir Tinq çalışanı, bedava akaryakıttan haberdar olmadığını ve bilgisayar sistemlerinde de herhangi bir arıza bulamadığını belirtti. Polis, tedbir amaçlı olarak benzin istasyonunu tamamen kapattı.

Dün akşam benzin istasyonunda bulunan araçların gerçekten bedava yakıt alıp almadığı belirsizliğini koruyor. Muhtemelen tutarların gecikmeli olarak kişilerin hesaplarına yansıyacağı tahmin ediliyor. Tinq, durum netleşene kadar sözü edilen istasyondaki pompaları uzaktan devre dışı bıraktığını açıkladı.
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş