Salı gecesi, Rotterdam Centraal İstasyonu'nda bir bankta uyurken güvenlik görevlileri tarafından fark edilen adamdan kimlik belgesi göstermesi ve istasyonu terk etmesi istendi. Ancak adam işbirliği yapmayı reddetti. Bunun üzerine polis tarafından gözaltına alınarak karakola götürüldü.

Polis merkezinde yapılan araştırmada, adamın sabit bir ikametgahı olmadığı ve daha önce de çevreye farklı şekillerde rahatsızlık verdiği tespit edildi. Üzerinde yapılan aramada, sırt çantasında 36 bin euro nakit para bulundu. Standart üst araması sırasında ise sırt çantasında 36.000 euro nakit para bulundu.

Rotterdam Polisinin instagram sayfasında bulunan paraların fotoğrafı paylaşıldı

Hollanda'da namus davası nedeniyle öldürülen genç kızın davası başladı Hollanda'da namus davası nedeniyle öldürülen genç kızın davası başladı

Psra Polis Rotterdam

Polis, şimdi büyük miktardaki paranın kaynağını ve adamın bu paraya nasıl sahip olduğunu araştırıyor.
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş