Haber: Halil Uygun / Amsterdam

Hollanda’nın Oss kentinde Türk vatandaşı evinin kapısını açtığı anda kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından bıçaklandı. Hayatı tehlikesi olmayan Türk vatandaşının kimliği hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı.

Oss kentindeki Sperwerstraat caddesinde evin kapısının zili çalınması ardından, kapıyı açan 50 yaşındaki Türk vatandaşı bıçaklı saldırıya uğradı.

Saldırı esnasında evinde hanımı ve çocukları da bulunmakta idi. Acil olarak hastaneye kaldırılan vatandaşımızın hayatı tehlikesi olmadığı fakat hastanede tedavisinin devam edeceği belirtildi.

Saldırgan olay yerinden uzaklaştı
Türk'ü bıçaklayan saldırgan veya saldırganlar olayın ardında arabaya binerek olay yerinden hızlı bir şekilde uzaklaştılar. Bıçaklanan Türk'ün ailesi can güvenliği için başka bir yere yerleştirildi.

Oss Belediye Başkanı Wobine Buijs, “Schadewijk semti mahalle sakinleri için can güvenliği riski taşıyan bölge olma yolunda. Aralık başında Schadewijk semtin güvenilir bir bölge olmadığını ilan etmiştim. Bölge polis komiseri ile yaptığım görüşme sonucunda polis semtte daha çok gözetim altına tutacak. Geçmişte de sokakta dolaşan gençler hava fişek atıp, insanları rahatsız etmişlerdi. Schadewijk semtinin sakine kavuştuğu dediğimiz anda bir kişinin evin kapısında bıçaklanması bizleri elbette üzdü. Ailenin can güvenliği için isim belirtmemiz uygun değil” dedi.

© SONHABER.EU