HOLLANDA

Hollanda’da çocuk tacizi vakası: 19 kız çocuğunu taciz eden adam tutuklandı

Barendrecht'te 45 yaşındaki bir adam hem fiziksel olarak hem de gizlice fotoğraflarını çekerek 19 kız çocuğunu taciz etmek nedeniyle tutuklandı.

Abone Ol

Barendrecht’te yaşanan bir çocuk tacizi vakası ortaya çıktı. Kendi isteğiyle polise teslim olan 45 yaşındaki bir adamın hem fiziksel hem de gizlice fotoğraflarını çektiği 19 kız çocuğuna tacizde bulunduğu belirtildi.

Barendrecht savcılığından (OM) yapılan açıklamada, tacize uğrayan çocukların “ağırlıklı olarak ilkokul çağının sonundaki” çocuklar olduğu belirtildi. Zanlı çıkarıldığı Barendrecht Mahkemesince tutuklanmasına karar verildi. Hakim henüz tacize uğrayan çocuk sayının artacağı yönünde bir bulguya rastlanmadığı kararını verdi.

Vaka adam hakkında geçtiğimiz hafta yapılan bir ihbarla ortaya çıktı. Polis henüz adamın evine gitmeden zanlı kendi isteğiyle polis karakoluna giderek suçunu itiraf etti. Ancak olayın detaylı olarak araştırılması ve zanlının verdiği ifadelerin doğruluğunun ortaya çıkartılması için 20 dedektiften oluşan büyük bir Soruşturma Ekibi kurdu.

Geçtiğimiz birkaç gün boyunca polis Barendrechter'in hem teraslı evinde hem de Kuzey Brabant'taki kamp alanında incelemelerde bulundu. Şüphelinin karavanına el konuldu ve ileri soruşturma için götürüldü.

Savcılık, adam ile kurbanlar arasındaki ilişki hakkında yorum yapmaktan kaçındı. Bölge sakinlerine göre şüpheli boşanmış bir baba ve pek çevresiyle iletişim kurmayan bir kişi.
©Sonhaber.eu

Fotoğraf: (Temsili) Politie.nl

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.