Son yıllarda Netflix gibi birçok dijital platform, reklamlara sahip daha uygun fiyatlı abonelik seçenekleri sundu. Bu, daha az ücret ödemek isteyen kullanıcıları çekmeyi ve reklam verenlerden ek gelir elde etmeyi amaçlıyor. Bunlara Disney Plus’da dahil oldu.

Kurumdan yapılan açıklamada 2022 yılında ABD'de tanıtılan bu daha ucuz abonelik sisteminin 17 Ekim itibarıyla Hollanda'da da erişilebilir olacağı belirtildi. Ancak mevcut abonelerin ödeyeceği aylık fiyat artacak.

Hollanda'da kira yardımında beklenen artış 2026'ya ertelendi Hollanda'da kira yardımında beklenen artış 2026'ya ertelendi

Disney Plus'ın reklamlara sahip aboneliği aylık 5,99 euroya mal olacak. Şu anda aylık 10,99 euro veya yıllık 109,90 euro ödeyen mevcut abonelerin abonelik ücretleri ise bu sonbaharda yaklaşık 3 euro daha artacak.

Bu fiyat artışını istemeyen kullanıcılar, reklamlara sahip olan veya daha düşük kaliteli görüntü sunan ve aynı anda daha az ekranda izlenebilen standart bir aboneliğe geçiş yapabilecek. Reklamlı abonelik sistemini seçen aboneler yıllık 99,99 euro veya aylık 9,99 euro ödeyecek.
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş