Eindhoven'daki Insulindelaan'da perşembe akşamı sıra dışı bir kaza yaşandı. Bir adam, yoğun trafiğin olduğu yolun üzerindeki viyadükten aşağıya atladı ve geçmekte olan bir aracın ön camına büyük bir hızla çarptı. 

Adam çarpmanın etkisiyle ön camı kırarak içeri düşerken, sürücü de aracın kontrolünü yitirdi. Araç, önce bir yol yükseltisinden geçti, ardından paralel bir yol ve bisiklet yolunun kenarından ilerleyerek çalılıklara çarparak durdu. Sürücü de bu kazada yaralandı.

Eindhoven Kaza 01

Olay yerine çok sayıda acil servis ekibi sevk edildi ve bir de trauma helikopter çağrıldı. İlk başta ağır yaralı olan kişinin helikopterle taşınması planlandı, ancak durumu çok kritik olduğundan bu mümkün olmadı. Her iki yaralı da ambulansla Tilburg'daki Elisabeth-Twee Steden hastanesine kaldırıldı.

Eindhoven çevre yolunun bir kısmını oluşturan Insulindelaan kazanın ardından tamamen trafiğe kapatıldı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı. Yaralıların mevcut durumu ise henüz bilinmiyor.
©Sonhaber.eu

Fotoğraf: Video screenshot

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

BM Life üçüncü kez Hatay'da can suyu olacak BM Life üçüncü kez Hatay'da can suyu olacak

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş