Hollanda’nın Tilburg kentinde bir adam, gözaltına alınmak için bir binanın camına taş fırlattı. Ancak polis bunu yeterli gerekçe olarak görmeyerek adamı serbest bıraktı. Buna sinirlenen adam 3 polis aracının camına zarar verdi.

Hollanda’da hanelere kötü haber: Enerji faturaları %11 artacak Hollanda’da hanelere kötü haber: Enerji faturaları %11 artacak

Polisten yapılan açıklamaya göre olay Cuma gününü cumartesiye bağlayan gece saatlerinde meydana geldi.41 Yaşındaki adam önce Spoorlaan'daki bir binanın camına taş fırlattı ve bunu itiraf etmek için polisleri bekledi.

Olay yerine gelen polisler sadece adamın kimlik bilgilerini not alıp oradan ayrılmasını istedi. Aradan birkaç saat geçtikten sonra karakoldaki polisler dışarıdan gelen sert darbe seslerini duyarak sokağa fırladı. 

Polisler dışarı çıktığında aynı adamı iki polis aracı arasında elleri ensesinde kenetli halde otururken buldu. Adamın üç polis aracının camını kırdığını görerek adamı gözaltına aldı.

Polis, adamın neden gözaltına alınmak istediğini araştırıyor.
©Sonhaber.eu

Fotoğraf(Temsili): Politie.nl 

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş