Limburg gazetesi L1’de yayınlanan habere göre, 10 Ağustos'ta köpeğiyle birlikte yürüyüşe çıkan 67 yaşındaki bir adam, çayırda bulunan bir grup ineğin saldırısına uğrayarak hayatını kaybetti.

Habere göre yaşlı adam, yürüyüşçüler için erişilebilir olan ve döner kapılarla içeri girilebilen bir çayırlık alanda yürüyordu.

Bir görgü tanığının gazeteye verdiği bilgiye göre adam, saldırgan inekler tarafından yere serildi ve inek sürüsü adamın üzerinden geçerek ezdi. Tanığın ifadesine göre, kurbanın hayata döndürülmesi için müdahale edildi, ancak tüm çabalar sonuçsuz kaldı.

Olaydan kısa bir süre sonra, inekler olay yerine gelen bir polis memuruna, adamın yakınlarına ve diğer yoldan geçenlere de agresif bir şekilde tepki verdi. İneklerin neden bu kadar saldırganlaştığı bilinmiyor.

Polis sözcüsü, ölümün doğal olmayan bir sebepten kaynaklandığını doğruladı ancak daha fazla ayrıntı vermedi. Polis, suç teşkil eden bir durum olmadığı için olayla ilgili daha fazla soruşturma yapılmayacağını duyurdu.

Beek Belediyesi, Vrouwenbos ile Looiwinkelstraat arasındaki çayırı yürüyüşçülere kapattı.
©Sonhaber.eu

Fotoğraf (Temsili): Matthias Zomer - pexels.com 

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Hollanda'da kira yardımında beklenen artış 2026'ya ertelendi Hollanda'da kira yardımında beklenen artış 2026'ya ertelendi

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş