ING Bankası ödeme işlemlerinin güvenliğini ve kullanılabilirliğini sağlamak için önümüzdeki yıl bireysel hesap ücretlerinin aylık 25 sent artacağını açıkladı. Bununla birlikte kredi kartı ücretleri de aynı oranda artacak.

Şu anda ING'nin temel paketi olan Basis Pakket, aylık 4,35 euroya mal oluyor, ancak bu miktar önümüzdeki yıl 4,60 euroya yükselecek. Başka bir değişle ING BasisPakket müşterileri yıllık 3 euro daha fazla ödeyecek.

Bu fiyat artışı yaklaşık sekiz milyon ING müşterisini etkileyecek.

Koşullarda değişiklik 
ING fiyat artışının yanı sıra koşulları da değiştiriyor. Eğer müşteriler, ING tarafından yapılan kesintiler nedeniyle (ödeme paketlerinin maliyeti gibi) eksi bakiyeye düşerse, bu tutar üzerinden faiz ödemek zorunda kalmayacaklar.

Hollanda’da Mora peynirli atıştırmalıklar, plastik parçaları nedeniyle geri çağrıldı Hollanda’da Mora peynirli atıştırmalıklar, plastik parçaları nedeniyle geri çağrıldı

Bunun yerine, borçlanmanın derhal geri ödenmesi gerekecek. Eğer bu mümkün olmazsa müşteri ile birlikte bir çözüm aranacak.
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Haber Merkezi