Salı günü güneşli bir gün olacak ve ülke genelinde birçok yerde sıcaklıklar 30 derece veya daha üstüne çıkacak. Meteorologlara göre bugün haftanın en sıcak günü olacak.

Salı öğleden sonra da hafif bir bulutlanma olabilir, ancak güneş baskın olmaya devam edecek. Rüzgar doğudan kuzeye doğru dönecek, bu da kuzeybatı kıyısında serinletici bir esinti sağlayabilir. Akşam saatlerinde de hava uzun süre güzel kalacak.

Çarşamba gününden itibaren sıcaklıklar biraz düşecek ve özellikle ülkenin güneyinde daha fazla bulut olacak. Güneyde sağanak yağış geçişleri görülebilir.

Perşembe günü daha dengesiz bir gün olacak. Özellikle ülkenin güneyinde sağanak yağmur ve gök gürültülü sağanak yağış ihtimali bulunuyor.

Cuma günü büyük ölçüde kuru geçecek. Hafta sonu ise güneş, bulutlar ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış geçişleri olacak.
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

HOTIAD, Ekim’de yapılacak büyük etkinlik için Türk öğrencilerle bir araya geliyor HOTIAD, Ekim’de yapılacak büyük etkinlik için Türk öğrencilerle bir araya geliyor

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş