Bu hafta sonu bulutlu ve yer yer güneşli bir hava hakim olacak. Bulutlanma güneydoğuda daha fazla olacak ve özellikle Limburg'da cumartesi öğleden sonra yağmur yağabilir. Sıcaklıklar 20 ila 23 derece arasında olacak. Pazar günü güneş kendini daha çok gösterecek. Ancak pazartesiden itibaren sıcaklıklar hızla artacak. Weeronline'a göre çarşamba günü sıcaklıklar 30 dereceye kadar çıkabilir.

Cumartesi öğleden sonra birçok yerde bulutlu ancak yağışsız geçecek. Sıcaklıklar 20 ila 23 derece arasında olacak. Limburg'un bazı bölgeleri ve muhtemelen Brabant ve Gelderland'ın doğusunda yağmur görülecek. Yağmur sırasında sıcaklık 18 derece civarında olacak.

Pazar günü her yerde kuru ve güneşli olacak. Hafif ila orta şiddette kuzeybatı rüzgarı ile sıcaklık yavaş yavaş yükselecek. Öğleye doğru 18 ila 21 derece arasında olacak sıcaklık, öğleden sonra hafif ila orta şiddette kuzeybatı rüzgarı ile birlikte 22 ila 24 derece arasında seyredecek.

Pazartesiden itibaren bol güneş ve yüksek sıcaklıklar olacak. Öğleden sonra sıcaklıklar Wadden Adaları'nda 23 dereceye, güneydoğuda 28 dereceye, batı kıyılarında ise 25 veya 26 dereceye kadar çıkacak.

Salı günü sıcaklıklar artmaya devam edecek. Ülke genelinde 24 ila 29 derece arasında seyredeceği tahmin edilen sıcaklıkların çarşamba günü iç kesimlerde 30 dereceye kadar çıkabileceği tahmin edilmekte.

Yüksek sıcaklıkla birlikte artan nem oranı çarşamba günü bulutlanma ve sağanak yağış ihtimalini de artıracak.
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Hollanda’da grev dalgası: NS, toplu taşıma, liman ve metal işçileri ile polis iş bırakıyor! Hollanda’da grev dalgası: NS, toplu taşıma, liman ve metal işçileri ile polis iş bırakıyor!

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş