Hollanda’nın bazı bölümleri haftaya bulutlu başladı ancak sabahın ilerleyen saatlerinden itibaren ülke genelinde güneşli bir hava hakim olacak. Sıcaklıklar 17 ila 18 derece arasında seyredecek.

Pazartesi öğleden sonra ülkenin kuzeyinde sıcaklıkların 22 ila 24 derece arasında, iç kesimlerde ise 25 derece civarında olması bekleniyor. Limburg bölgesinde ise sıcaklığın 26 dereceye kadar çıkacak.

Salı günü haftanın en sıcak günü olması bekleniyor. Ortalama sıcaklık 27 derece civarında, ülkenin güneydoğusu ve Limburg'un doğusunda ise sıcaklıklar 30 dereceye kadar çıkabilir. Kıyı bölgelerinde sıcaklıklar 23 ila 25 derece arasında olacak.

Çarşamba günü sabahı yeni bir hava sistemi biraz yağmur getirebilir. Ancak öğleden sonra güneş yeniden açacak, sıcaklıklar ise mevsim normali olan 23 dereceye düşecek.

Hollanda’da 2025'te ortalama net aylık maaş ne kadar olacak? Hollanda’da 2025'te ortalama net aylık maaş ne kadar olacak?

Haftanın geri kalanında hava değişken olacak. Perşembe günü güneşli ve kuru geçmesi beklenirken,  Cuma gününden itibaren daha yağmur geçişleri bekleniyor.
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş