Hollanda’da pazartesi akşamı yaşanan dehşette polis memuru, 12 ve 8 yaşındaki kız çocuklarını ve ayrılma aşamasında olduğu eşini silahla öldürmüştü.





Polis memuru, önce 28 yaşındaki eşini ardından 12 ve 8 yaşındaki kız çocuklarını vurdu. Olay sonrası kendisine ait silah ile intihar eden polis memuru olay yerinde çocukları ile birlikte hayatını kaybederken, ağır yaralanan eşi ise hastaneye kaldırılmıştı.





Hastanede tedavi gören ağır yaralı 28 yaşındaki anne yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Bu sabah hayatını kaybettiği öğrenildi.





Edinilen bilgiye göre, boşanma aşamasında olan polis memuru Dordrecht şehrinin Sterrenburg mahallesinde Heimerstein sokağındaki evinde henüz bilinmeyen bir nedenle cinnet getirdi.





Polis memuru, önce eşini ardından iki çocuğunu vurdu. Olay sonrası kendisine ait silah ile intihar eden polis memuru olay yerinde çocukları ile birlikte hayatını kaybederken, ağır yaralanan eşi ise hastaneye kaldırılmıştı.





Hollanda'da dehşet! Polis 3 kişiyi vurdu ardından intihar etti





WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın





©SONHABER.EU
Haberlerimizi izin almadan kullanmayınız!