Hollanda’da çocuk tacizi vakası: 19 kız çocuğunu taciz eden adam tutuklandı Hollanda’da çocuk tacizi vakası: 19 kız çocuğunu taciz eden adam tutuklandı

Hollanda'da yaşayan ve yaz tatilini geçirmek için memleketi Kayseri'ye giden Vural Öztürk, hiç beklemediği bir manzara ile karşılaştı. Aracına asit döküldüğünü gören Öztürk, şikayetçi oldu.

IHA’dan Turan Bulut’un haberine göre Temmuz’un ilk haftası Kayseri’ye geldi. İki hafta gelen misafirlerle ilgilenen Öztürk, tam olarak tatil yapmaya başladığı günlerde böyle bir olayla karşılaştı.

Arabasındaki hasarı görünce hayal kırıklığı yaşadığını belirten Öztürk,yaşadığı şoku şu şekilde anlattı: “Bir gün önce arabamı yıkattım ve park ettim. Farklı bir durumla karşılaştım. Arabama büyük bir hasar verildi, kimin yaptığını bilmiyorum. Kimin yaptığına dair herhangi bir tahmin de edemiyorum. Dökülen şey tahminimce asit ancak farklı bir kimyasal da olabilir. Buraya sadece özlem gidermek için, ailemi ve diğer tanıdıkları görmek ve artan zamanı güzelce geçirmek için geldim."

Gurbetçi Araba Asit 001

Aracına zarar verenlerin kendisine de zarar vermesinden çekindiğini ve evinden dışarı çıkamadığını da sözlerine ekleyen Öztürk; "Şikayette bulundum, kimin yaptığı tespit edilmeye çalışılıyor. Şuanda psikolojim o kadar bozuldu ki hiçbir şey düşünemiyorum. Acaba bana da zarar verir mi? Tatilim kabusa döndü, şu anda evimden dışarı çıkmıyorum" ifadelerini kullandı.

Gırbetçi ArabaGırbetçi Hollanda Asit02

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş