Kayseri-Ankara yolunda Perşembe günü gerçekleşen feci kazada yaralı olarak kurtulan ve hastaneye kaldırılan Hollandagurbetçi Faruk B. hayatını kaybetti.

Kayseri-Ankara yolu Kalkancık mevkiinde Perşembe günü gerçekleşen feci kazada, Samet Dağcıoğlu idaresindeki 55 ABV 398 plakalı Volkswagen marka otomobil ile Faruk B. idaresindeki 48-TJ-JZ plakalı Toyota marka otomobil çarpıştı. 

Ajanslardan alınan habere göre sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinde 55 ABV 398 plakalı otomobilde bulunan Samet Dağcıoğlu (35) ve eşi Leman Dağcıoğlu’nun (32) hayatını kaybetti.  Aynı otomobilde bulunan çiftin 14 yaşındaki H.C.D. ve 5 yaşındaki H.D. ağır yaralı olduğu 12 yaşındaki D.D.’nin ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. 

Hollanda plakalı diğer araçtan yaralı olarak çıkartılan Faruk. B. ve çocuklar sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. 

Bugün alınan bilgiye göre Faruk B., kaldırıldığı Kayseri Şehir Hastanesi'nde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Faruk B'nin cenazesi, otopsi için Kayseri Devlet Hastanesi morguna gönderildi

Hayatını kaybeden anne ve babanın cenazesi de yapılan incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı.

Kaza Kayseri 01Kaza Kayseri 02Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

Rotterdam Dünya Liman Günleri festivali başladı Rotterdam Dünya Liman Günleri festivali başladı

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş