Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla tanınan influencer Tülay Erkan, memleketi Kayseri’de kaza yaptı.  Kazada Erkan, eşi ve 3 çocuğu ile birlikte 6 kişi yaralandı.

Yerel basından elde edilen bilgiye göre kaza Kayseri'nin Özvatan ilçesi yakınlarında meydana geldi. Ümit B. idaresindeki 38 ACG 721 plakalı otomobil, Özvatan-Kayseri kara yolu Kermelik Mahallesi kavşağı yakınında, Erkan T'nin kullandığı V-580-PP Hollanda plakalı minibüsle çarpıştı. Kazada her iki araç da kullanılmaz hale geldiği belirtildi.

Pazar günü meydana gelen kazanın ihbar edilmesi üzerine olay yerine jandarma ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada iki aracın sürücüleri ve aralarında Tülay Erkan ve iki çocuğunun da bulunduğu 7 kişi yaralandı.

Hollanda'da açıklanan 2025 bütçesi, vatandaşı nasıl etkileyecek? Hollanda'da açıklanan 2025 bütçesi, vatandaşı nasıl etkileyecek?

Yerel basında Tülay Yerlikaya'nın belinin kırıldığı, çocukları Eleysa ve Uhud'un tedavi altında olduğu, kızı Tuana'nın ise sırtında kırık tespit edildiği aktarıldı. Diğer yaralıların durumu hakkında bir açıklama gelmedi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Instagram sayfasında kendi sosyal hayatına, çocuklarına, Türk mutfağına ve Hollanda'daki Türklerin yaşamına dair yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Erkan’ın milyonlarca takipçisi bulunmakta.

Tülay Erkan

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş