Zeeland Gümrük yetkilileri bu yılın en büyük miktarlı uyuşturucusunu yakaladı. Ekvator’dan gelen muzların arasında 3600 kilogram kokain ele geçirildi.

Savcılık tarafından yapılan açıklamada, Ekvator’dan gelen ve Almanya’ya nakledilmek üzere konteynerle Vlissingen Limanı'na getirildiği belirtildi. Çarşamba günü Liman polisi tarafından yapılan kontrollerde ortaya çıkartılan kokainin piyasa değerinin 270 milyon euro olduğu aktarıldı.

Polis, uyuşturucu kaçakçılığına karıştığından şüphelenilen 27 yaşındaki Middelburg'lu bir adamı gözaltına aldı. Şüphelinin evi araştırılıyor. Ele geçirilen uyuşturucu ise imha edildi.

Geçen yıl gümrük yetkilileri toplamda 59.116 kilo kokain ele geçirdi. Uyuşturucuların çoğu Rotterdam ve Vlissingen limanlarında bulundu ve Ekvador'dan gelmişti. Hollanda deniz limanları, Güney Amerika'dan gelen uyuşturucuların geçişi için önemli bağlantı noktaları olmaya devam ediyor.
©Sonhaber.eu

Hollanda’da konut kiraları bir yılda yaklaşık yüzde 7 arttı Hollanda’da konut kiraları bir yılda yaklaşık yüzde 7 arttı

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş