HOLLANDA

HOTIAD, Ekim’de yapılacak büyük etkinlik için Türk öğrencilerle bir araya geliyor

HOTIAD Başkan Yardımcısı Faruk Halıcı, IGMG Öğrenci Derneği ve Wasila Hoogvliet Rotterdam Öğrenci Derneği'nin konuğu olarak öğrencilerle bir araya geliyor.

Abone Ol

HOTIAD Başkan Yardımcısı Faruk Halıcı, önümüzdeki hafta Perşembe günü IGMG Öğrenci Derneği ve Wasila Hoogvliet Rotterdam Öğrenci Derneği'nin konuğu olacak.

Halıcı ‘hırs, liderlik ve girişimcilik’ gibi konular üzerine öğrencilerle sohbet edecek ve aynı zamanda Rotterdam, Theater Zuidplein’da 7 Ekim 2024 Pazartesi akşamı düzenlenecek büyük etkinlik hakkında bilgiler verecek.

26 Eylül 2024 Perşembe günü, 19.00-20.30 saatleri arasında düzenlenecek buluşmada genç katılımcılar, Ekim ayında gerçekleşecek ve öğrencilerle CEO'ların bir araya gelerek deneyim ve görüşlerini paylaşacağı etkinlikte ele alınacak konular hakkında bilgi edinme fırsatı bulacak.

Buluşma Yeri: Studentenvereniging IGMG Zuid-Nederland en Wasila, 
Adres: Koddeweg 43, 3194 DH Hoogvliet Rotterdam
Tarih:: 26 Eylül 2024
Saat: 19.00 - 20.30 saatleri arasında

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.